4 de març de 2013

Microreflexió II

L'altre dia vaig anar al super a fer la compra. Vaig endur-me el carro que tenim (un modern carro verd caqui de la compra, perfecte per a no perdre'l). El que vaig comprar em va ocupar tant que vaig haver de demanar una bossa de plàstic del super (nota mental, portar bosses de tela por si acaso). Fins aquí tot normal.

La microreflexió va sorgir quan, al donar-me la bossa, em vaig adonar que era molt més "gruixuda" i resistent que les bosses de plàstic de sempre.

Vaig pensar que la nostra societat va tant perduda que no m'estranyaria que haguéssim aconseguit reduir a la meitat el consum d'unes bosses que ara es fabriquen amb el triple de plàstic.

M'imagino alguns fabricants de bosses de plàstic rient ara mateix a casa seva mentre es renten les dents...

Doncs això, que a comprar un carro i a reutilitzar bosses de tota mena... perquè el que està clar és que si hem d'esperar a que el sistema arregli aquestes coses, ho tenim clar...Oriol Talló Parra (5/3/2013; 00:21)

4 comentaris:

 1. Bosses d'espart i les de la brossa, d'arròs :)
  i que riguin...però per a fer-ho primer s'hauran de posar a fabricar bosses respectuoses amb el medi.
  (ja ho saps Ori..que prefereixo cremar-els-hi la fàbrica, però queda millor ser reflexiu i toleant i positiu ehhe)
  Andreu

  ResponElimina
 2. A Holanda una bossa costa 0,5e. i no aguanta ni el pes d'un paquet d'arròs, així que més et val no oblidar-te el carro. Això sí! Tenen una espècie de guardarropía perquè no el perdis encara que no sigui modern i de color caqui...

  Petons a la família;)

  ResponElimina
 3. Hola Oriol! Acabo de descobrir el teu bloc i m'entusiasma tot el que he llegit. Et vaig seguint! Salut,

  David.

  ResponElimina
 4. Andreu, ja fa temps que començo a pensar que el meu sistema de canviar el món no funcionaria sense una miqueta d'Orrisme que ens ajudi...

  Eva! Aprèn tot el que puguis i més de les bones idees holandeses, que no s'ho munten pas malament, i a ensenyar-les quan tornis!

  David, encantadíssim de tenir-te amb nosaltres! Espero conèixer la teva opinió quan et vingui de gust exposar-la!

  ResponElimina